Tahu Serasi Bandungan - Sewa Mobil Ungaran - DION TRANSPORT - Sewa Mobil Semarang Harga Terjangkau

Jumat, 29 Juni 2018

Tahu Serasi Bandungan

Tahu Serasi Khas Bandungan Semarang
Tahu Serasi Khas Bandungan Semarang
Kelebihan Kuliner Ini Tidak Menggunakan Bahan Pengawet
Tauhu minangka salah sawijining panganan favorit masarakat Indonesia. Ora ana wonder yen ing saben wilayah ngerti macem-macem rasa sing diproses. Utawa uga minangka pelengkap kanggo diet saben dinane. Yen sampeyan ana ing Ambarawa utawa Semarang, mampir menyang Bandungan. Kuliner paling misuwur ing Bandungan yaiku Tahu Serasi. Salah sawijining prodhuk Tahu Serasi ing Bandungan yaiku Oom Shin lan pelopor Tahu Serasi ing wilayah kasebut. Pabrik iki ditemtokake wiwit taun 1980 ing Jalan Raya Bandungan-Sumowono KM 1.
Ing lingkungan pabrik, ana papan kanggo mangan Tahu Serasi iki. Sampeyan uga bisa ndeleng proses nggawe tahu lan susu soya kanthi rinci lan ngerti kaluwihan, salah sijine ora nggunakake pengawet ing kabeh. Ngerti Mirror yaiku tahu tahu banget. Tahu Serasi arang banget karo tekstur enak sing enak banget dimasak karo soy sauce lan cayenne mrica, diiringi kaca susu soy kang anget cocok banget ing tengah Bandungan sing adhem.
Rasanya beda beda saka masakan tauhu goreng tahu tahu banget. Saliyane mangan panggonan iki, akeh pengunjung sing milih nggawa Tahu Serasi iki minangka souvenir. Sampeyan uga bisa nyoba ngicipi panganan liyane, kayata sing cocog karo. Cocog beda saka gembus ing umum amarga teksturnya alus, lan mesthi enak.
Nasi goreng mentah utawa ora dikasilake saben paket. Siji paket Tofu Matching putih ngemot 10 lembar barang berharga Rp10.000, - lan Tahu Serasi kuning ngemot 10 potong ngerti senilai Rp11.000, -. Kanggo ngerti gorenngnya sampeyan kudu mbayar Rp15.000, - saben 10 potong tahu lan Rp 6.000, - kanggo segelas es soya. Saliyane ngedol Tahu Serasi, sing cocog karo pasangan mate lan soy, panggonan iki uga ngedol dhuwit cemilan kayata kripik tahu, untir-untir, gemblong lan akeh cemilan liyane.

DionTransport Menjamin kenyamanan perjalanan Anda , baik itu perjalanan bisnis , rekreasi atau keluarga. Untuk harga sewa maupun rental mobil cukup terjangkau & bersaing. Selain menyediakan mobil mewah terawat dan harga murah , kami juga menyediakan paket all in one dengan harga terbaik.

Kelebihan sewa/rental mobil DION Transport :
1) Menjamin kenyamanan perjalanan Anda
2) Armada lengkap , terawat & banyak pilihan
3) Dengan/tanpa driver
4) Driver berpengalaman
5) Siap antar-jemput , pelayanan extra 24 jam
6) Harga kompetitif dan bersaing

Kami melayani sewa mobil dalam maupun luar kota Semarang. Jadi tunggu apalagi , silahkan tidak perlu ragu-ragu sewa/rental mobil di DION Transport. Dapatkan harga terbaik.

Kontak kami DION Transport
Simpati : 081390488225 ( Whatsapp )

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages